Προφίλ

Ανανεώστε τον κήπο σας και τον χώρο σας

5/5

Το φυτώριο μας είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή φυτών στον τοπικό πληθυσμό και τους επαγγελματίες του κλάδου. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας φυτά για κήπους, μπαλκόνια και εσωτερικούς χώρους.

Στο φυτώριο μας έχουμε μια μεγάλη ποικιλία φυτών για κάθε χώρο, καθώς και εξωτικά φυτά   που θα δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή εικόνα..

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς στον κλάδο της καλλιέργειας φυτών, οι οποίοι είναι ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις στην αγορά και τις τεχνικές καλλιέργειας. Είμαστε εκπαιδευμένοι για να παρέχουμε συμβουλές και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιλέξουν τα κατάλληλα φυτά για τις ανάγκες τους.

Αξεσουάρ και είδη κήπου

Η ποιότητα και η λειτουργικότητα συναντιούνται στα αξεσουάρ κήπου μας!
Φτιάξτε τον ιδανικό κήπο!!!

Κηποτεχνία, πώληση φυτών, είδη κήπου.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε πλαστικές και πήλινες γλάστρες διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών. μεταλλικές βάσεις για τις γλάστρες, κρεμαστά καλάθια, διακοσμητικές πέτρες διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων, καλλωπιστικά φυτά εξωτερικού χώρου, κασπώ εξωτερικού χώρου, Superfoods, εποχιακά ανθοφόρα φυτά, θάμνοι, δέντρα σκιάς, φυτά εσωτερικού χώρου, τριανταφυλλιές, αρωματικά φυτά, κάκτοι, παχύφυτα.

Λιπάσματα για την κατάλληλη η καλλιέργεια και ανάπτυξη των φυτών και διάφορα είδη χωμάτων ανάλογα με την ανάγκη φύτευσης.

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτημα

Καλέστε μας: 2384024853

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μας, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας!

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…